امروز شنبه 1403/02/01
Skip to main content
×

هشدار

اجزای کامپوننت را به یک آیتم منو اختصاص بدهید

منشورات پژوهشکده

میراث استاد

مسیر انقلاب ما با مسیر عالم مدرن یکی نیست؛
این می خواهد دنیا را دینی کند در صورتی که آن می خواهد دین را دنیوی کند؛
این ملکوتی و قدسی به عالم نگاه می کند و آن دیگری نگاه سکولاریستی دارد؛
این می خواهد ملکوتیان و قدسیان و انبیاء و اولیاء در دنیا راه را نشان دهند اما آن می خواهد همه این ها را کنار بگذارد.
منبع: کتاب تحول علوم انسانی
من چیزی مهمتر از این مطلب نداشتم که به شما بگویم:
حیات، این نیست که امروز داریم و این ها مشکلاتی نیست که با آن دست به گریبان هستیم. رنج این نیست که امروز می کشیم و تلخی، این نیست که امروز می چشیم. دشواری این نیست که ما می بینیم ... اگر تلخی است، تلخی پس از مرگ است و اگر رنجی هست، رنج آنجاست و اگر لذتی هم انسان بچشد، لذت این جهانی، لذت نیست؛ بلکه لذت آنجاست. چرا هنگامی که چاره از دست رفت، انسان متوجه مسئله شود؟ مسئله ای به این مهمی را چرا هنگامی بفهمیم که نتوانیم حل کنیم؟!
دوماهنامه تربیتی اخلاقی خلق، شماره ۶۲ و ۶۳
ایمان رسمی که برای حرکت از ظلمت به نور لازم است با ایمان اسمی تفاوت دارد؛
با ولایت تحقق می یابد و ولایت، با علوم انسانی - اسلامی است.
البته وقتی علوم انسانی - اسلامی و اقتصاد اسلامی استخراج گردد و قوانین اسلامی بر مبنای آن وضع شود، قوه مجریه باید بر همان اساس عمل کند، که تا آن مرحله راهی دراز در پیش است.
دوماهنامه تربیتی اخلاقی خلق، شماره ۶۲ و ۶۳
الان جنگ در مراکز علمی واقع می شود؛
و خطرش همینجاست یعنی مراکزی که محل نشر و ترویج علوم انسانی غرب است ... ما در عصری هستیم که آمریکا، اروپا و کلا غرب می گویند: خود خلق باید ببیند چه کار کنند ... مراجع تقلید ما نماز، روزه، حج و جهاد را می نویسند ولی آنان اقتصاد و علوم تربیتی و سیاست و مدیریت و .. را تنظیم می کنند.
دوماهنامه تربیتی اخلاقی خلق، شماره ۶۲ و ۶۳

صوت

ویدئو

تصاویر

آثار استاد

بیشتر
کتاب

تفکر

  • سال نشر: ۱۳۹۷
  • قطع: رقعی
  • تعداد صفحه: ۹۶
  • شابک: 978-600-441-139-4
  • ناشر: دفتر نشر معارف
معرفی کتاب

آیت الله کلانتری طی نامه ای خطاب به وزیر بهداشت گفت: مساجد در محدودیت های کرونا مظلوم واقع شده اند.

آیت الله کلانتری طی نامه ای خطاب به وزیر بهداشت گفت: مساجد در محدودیت های کرونا مظلوم واقع شده اند.

به گزارش خبرگزاری «حوزه» از شیراز، آیت الله علی اکبر کلانتری عضو مجلس خبرگان رهبری، طی نامه‌ای خطاب به سعید نمکی، وزیر بهداشت، گفت: همان طور که استحضار دارید در کنار نیاز مردم به سلامت جسمی و معیشت بلکه بالاتر از آن، نیاز مبرم جامعه به سلامت معنوی و برنامه های امید بخش روحی است.

در ادامه این نامه آمده است: نیازی که محل تأمین آن بیش از همه جا، مساجد است. و این در حالی است که به نظر می رسد در محدودیت هایی که به خاطر شیوع کرونا اعمال می شود، مساجد، مظلوم واقع شده اند. زیرا علیرغم این که این مکان ها معمولاً از سقف مرتفع برخوردارند و اصحاب آن ها، بیش از دیگران به زدن ماسک و رعایت فاصله و دیگر دستورالعمل های بهداشتی ملتزمند، ولی جایگاه آن ها متأسفانه در عداد اماکنی مانند استخر ها قرار گرفته و به آن ها به اندازۀ رستوران ها و نانوایی ها هم توجه نشده و حال آن که تراکم جمعیت در مساجد، به مراتب کمتر از نانوایی ها، فروشگاه های بزرگ و مرغ فروشی ها با صف های طویل آن ها است و تا کنون گزارشی هم از سرایت کرونا از طریق مساجد نرسیده.

کلانتری در بخش پایانی این نامه نیز آورده است: تقاضای مؤکد متدینین و مؤمنین آن است که ستاد ملّی مقابله با کرونا، در محدودیت های مربوط به مساجد، تجدید نظر جدّی نماید و بدین وسیله، زمینۀ بهره مندی مردم از این اماکن به خصوص در آستانۀ ماه مبارک رمضان را فراهم آورد.

 

نظر شما

captcha